Select Page

Iedereen kent dit probleem vast wel: teveel nutteloze spullen in je woning waardoor je veel minder plek hebt. Dit is natuurlijk heel stom en vervelend. In dit artikel ga ik je hele handige tips vertellen hoe jij meer ruimte kan creëren in je woning. Het is altijd fijn toch om meer ruimte te hebben. 

Herinrichting 

Vaak denken mensen dat het herinrichten van je woning veel tijd en energie kost. Dit hoeft natuurlijk niet altijd het geval te zijn. Met 1000 euro kan je zelfs al super veel doen. Het herinrichten heeft ook nog veel positieve kanten. Positieve kanten van het herinrichten van je woning zijn: 

  • Meer ruimte
  • Leukere woning 
  • Je blijft lekker bezig 

Voordat je begint met het herinrichten is het belangrijk dat je weet wat je wilt. Het is een goed idee om eerst inspiratie op te doen. Je kan inspiratie opdoen op Pinterest of om interieuradvies vragen bij jouw in de buurt. Ik ging naar woonwinkel Rotterdam voor mijn interieuradvies. Als je eenmaal weet wat je wilt kan je beginnen met het aanschaffen van meubels. Je hebt natuurlijk een groot prijsverschil tussen meubels. Het ligt er persoonlijk aan wat jij zelf fijn vind. Ik vind het leuk om meubels van Ikea te gebruiken. Ze zijn relatief goedkoop en het is leuk om ze zelf in elkaar te zetten. 

Verplaatsen 

Veel mensen zijn geneigd om alles in hun woning neer te zetten. Dit hoeft natuurlijk niet. Een schuur is natuurlijk een handige opslagplek voor spullen die je niet dagelijks gebruikt. Heb jij geen schuur voor je spullen? Je kan er ook voor kiezen om een garagebox te huren of een opslagplaats. Wat ook nog heel handig kan zijn is om eens met het meubilair te schuiven. Je zult gelijk merken dat dit veel scheelt. 

Vraag hulp 

Vaak is het best wat werk om meer ruimte te creëren. Het is slim om hulp te vragen aan je familie of vrienden. Je zult zien hoeveel werk het gaat schelen als je met meerdere mensen bent. Ik wens je veel succes!