Select Page

Vliem schilderwerken staat graag voor u klaar als schilder in Lunteren. Wij werken met veel passie en plezier en helpen u graag bij iedere schilderklus. Als u kiest voor Vliem schilderwerken, dan kiest u voor kwaliteit en service – of het nou gaat om uw (nieuwe) woning, uw werkplaats of een ander project. Naast kwaliteit en service, krijgt u ook nog eens de scherpste prijs.

Waarvoor kan ik bij een schilder in Lunteren terecht?

Vliem Schilderwerken biedt diverse diensten aan als schilder in Lunteren. U kunt bij ons terecht voor uw binnenschilderwerk. U kunt bijvoorbeeld hierbij uw kozijnen, deuren of plinten laten verven maar ook uw wanden en plafond. Naast binnenschilderwerk doen wij natuurlijk ook aan buitenschilderwerk. Hiervoor zorgt u ervoor dat uw woning of ruimte er op de eerste oogopslag meteen netjes en verzorgd eruit ziet. Hierbij kunt u vragen om kozijnen te laten lakken of uw deur te verven in de gewenste kleur. Ook kunt u bij ons terecht als u uw houtrot of ander schilderwerk wilt laten herstellen. Met de experts van Vliem Schilderwerken ziet uw woning er in no time piekfijn uit. Tot slot zijn wij ook gespecialiseerd in behangen. Bij ons kunt u rekenen op strakke wanden waarbij naden niet tot nauwelijks zichtbaar zijn als het gaat om het behangen van uw wanden.

Hoe ontstaat houtrot en hoe kan ik het voorkomen?

Het is natuurlijk vervelend als u ondervindt dat er houtrot bij uw kozijnen is ontstaan. Dit komt vooral voor in houten verbindingen. Schimmels ontstaan wanneer vocht binnendringt in de kozijnen. Deze schimmels zorgen ervoor dat het hout gaat rotten wat op den duur de kozijnen, deuren of andere houten onderdelen kan kapot maken. Wij bij Vliem Schilderwerken zijn hier erg alert op. Als wij merken dat het hout is gaan rotten, dan lossen wij dit snel en eenvoudig per direct op. Om het te voorkomen is het vooral belangrijk om het schilderwerk binnen en buiten goed bij te houden en de kitranden te herstellen om vocht buiten te houden. Is het toch binnengedrongen? Wij herstellen dit dan met onze professionele materialen.